kassberg.blogg.se

2017-05-28
15:11:00

En typisk dag i stallet

Så här ser en typisk dag ut i stallet. Sällskap med bästa J, massor att göra men allt görs på ett roligt sätt. Det är mycket skratt och fjanteri när vi är ute i stallet tillsammans, precis så som jag tycker det ska vara. Ibland undrar jag om hästarna funderar på vad som är fel på oss :'D hahaha

Igår blev det hagbyte på min lilla herre så då var det att skrubba och flytta badkar. Sen var ju inte proppen den bästa då det läkte så fick ta två stenar att lägga på och imorse var badkaret fortfarande fullt. 
 
Tog in honom en stund under dagen idag och tvättade alla sår, passade även på att tvätta svansen samtidigt. Sen fick han gå in i boxen och äta lite och vila. Hade lagt in nytt spån så han rullade sig så det kom en massa spån i såret så fick börja om från början med att tvätta det -.- Allan var inte så jätte glad på mig då men jag och J hade kul och skvätte vatten på varandra.
Svullnaderna på bakbenen hade fösrvunnit helt och han var inte ett dugg stel längre men fortfarande lite svullen runt såret på insdian av höger bak. Det vill inte riktigt läka så som jag vill så tänkte ringa och rådfråga veterinären om vad jag kan göra. Men han verkar inte lida av det längre. Reagerade inte lika mycket idag när jag kände runt om utan han mest stod där och halvsov.
 
Imorgon tänkte jag slänga på tömkörningsgjorden och tömköra lite på vägen utanför. Se vad han tycker om det då det var ett tag sedan jag tömkörde honom. Men det blir nog inga problem, tror bara han kommer tycka det är kul att få komma ut lite.